Rehabilitació Riurau, Lliber

Amb motiu de les fortes plujes que van afectar les comarques litorals valencianes a la tardor del 2016, vam haber de reconstruir i consolidar amb caràcter d’urgència diferents parts d’un emblemàtic riurau a la Població de Lliber.

Destaquen la reconstrucció de part del mur posterior de mamposteria executat a dues cares, amb morter de calç en pasta i arid de la zona, en part el propi de la solssida.

També es van realitzar labors de adequació i millora de la coberta, ejectuada amb bigetes de fusta, canyís i teula àrab agarrada amb morter de calç pobre.

riurau-mur

Equip: Ivana Ponsada, Lluís Contreras

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: