Mirador al Serpis. Gandia

Taller participatiu de Bioconstrucció de 3 dies amb canya comuna. Febrer 2016

Ombratge d’uns 10 m2 integrat en el parc del Serpis de Gandia. Inclòs dins del projecte d’Anella Verda del departament de Territori i Sostenibilitat de l’ajunament de Gandia.

4

5

 

Notícia Televisió Comarcal Marina Alta-Safor:

 

Disseny:

Persp2

Xerrada informativa sobre Bioconstrucció i part teòrica a la Casa de la Marquesa, Gandia:

Captura

Imatges del transcurs del taller:

2

1

3

 

Equip i disseny:  Lluís Contreras, Josu Millet i Marc Fuster. Organització: Ajuntament de Gandia

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s